Mellakka Blockchain lisää Hash-astetta 45% 1000 Bitmain S19 Pro -vastaanottoajoneuvolla

Bitcoin

1000 S19 Pro Antminers on ensimmäinen kolmesta lähetyksestä uusimmista Bitmain Bitcoin Code -kaivoslaitteista, jotka Riot blockchain on tilannut.

Riot Blockchain, julkisesti noteerattu bitcoin-kaivostila, on lisännyt kaikkea hajautusnopeuttaan lisäämällä 1000 uutta S19 Pro -vastaavaa

Uusien kaivoskoneiden lisäämisen odotetaan lisäävän yrityksen hajautusnopeutta 45% ja nostavan sen arvoon 357 petahasia sekunnissa. Lisättyjen antmierien odotetaan olevan toiminnassa kahden päivän kuluessa.

1000 S19 Pro Antminers on ensimmäinen kolmesta lähetyksestä viimeisimmistä Bitmain bitcoin -kaivoslaitteista, jotka Riot blockchain on tilannut. Tähän saakka yritys on tilannut yhteensä 2 000 S19 Pro- ja 1 040 S19 -kaivoshenkilöä . Yrityksellä on myös noin 4000 S17 Pro antmineeria.

Näiden uusien kaivoskoneiden lisääminen ei ole pelkästään lisännyt yrityksen kokonaishaaroitusvoimaa 45%, mutta viimeisimmällä lisäyksellä Riot Blockchainin enimmäiskapasiteetti 357 pensahaajaa on 0,29% Bitcoinin nykyisestä räjähdysnopeudesta, joka on lähes 123 000 petahahaa. Yrityksen tavoitteena on antaa 0,46% koko bitcoin-hajautusvoimasta, kun kaikki tilatut kaivoskoneet on otettu käyttöön.

Riot Blockchain pystyisi tuottamaan 566 petahasia sekunnissa, kun kaikki tilatut koneet on asetettu paikalleen, mikä olisi 129% yrityksen nykyisestä kapasiteetista.

Mellakoida yhteistyökumppaneita kolikko mintun kanssa vähentääkseen sähkö- ja ilmastointikustannuksia

Riot Blockchain on toiminut yhteistyössä Coinmintin kanssa, ja molemmat yritykset solmivat ”yhteiskäyttöisen kaivospalvelusopimuksen”. Kumppanuuden ansiosta Riot pystyisi siirtämään osan S17 Pro -kaivoslaitteistaan ​​Oklahomasta yrityksen New Yorkin tehtaaseen. Tämän sopimuksen uskotaan auttavan Riotia säästämään joitain sähkön ja ilmastoinnin kustannuksia.

Riot on kerännyt valtavan määrän 221 miljoonaa dollaria osake- ja velkarahoituksen kautta, ja sen osakekurssin nousu on ylittänyt itsensä BTC: llä 70 prosentin vuosivauhdilla edellisestä vuosineljänneksestä. Omaisuuserien korkea suorituskyky on herättänyt myös useita kiistoja, joissa sitä on syytetty myös pumppaamisesta.